Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Kerronpa muutaman sanasen Paklaamosta – Kaikki sai alkunsa kun emäntä alkoi miettimään miten saisi jatkettua kossun/kosmonautin/kosmetologin (rakkaalla lapsella monta nimeä ????) hommia, kun erilaiset allergiset reaktiot alkoivat olemaan arkea. Päivittäisen päiväkotimatkan varrella häiritsi eräs liiketila – eikun selvittämään kenen tila ja kuinka iso tuo mahtaisi olla? Tila oli kuin pommin jäljiltä – remontoitavan kerrostalon katutaso ja kyseinen liikehuoneisto luovutettaisiin remontista vasta reilun puolen vuoden päästä.

Tuo ei haitannut! Puolen vuoden aikana ehti tehdä hommat valmiiksi eli käydä visuaalisen ilmeen kimppuun, miettiä mainontaa – niin, ja siis vuoden 2008 alussa aloitin myös opiskelut.. Opinnoissa loin rungon Paklaamolle ja se on toiminut tähän päivään asti! Tarina Paklaamon takana alkaa jo lapsuudesta ???? niin kuin kaikilla – Taksari-perheen vesana tiedän, että pirssit vietiin paklattavaks verstaalle kun tuli lommoja ja jotenkin se paklaus kuuluu tuohon tämän päivän ammattiinikin. Pakkelia pintaan niin pintakin näyttää ehommalta????. Ainoo vaan et pelkällä pinnalla ei sinänsä tee mitään, ihoa kun tulisi hoitaa niin sisältä kuin ulkoa!

Paklaamon asemointi Armonkalliolle tuo uusia kasvoja toimintaan mukaan. Lähtölaskenta uuteen on käynnissä! Lähdemme yhdessä hakemaan Paklaamolle uutta suuntaa seuraavaksi 10-vuotiskaudeksi. Uusien tyttöjen myötä palvelutarjonta taas laajenee ja paikka toimii jatkossakin oppilashoitolana! Seuratkaa silmä tarkkana – syksy on yhtä juhlaa!

Arki alkaa palaileen elokuun myötä – pistä varaten oma aikas!