Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Yumi-Lashes ripsien kestotaivutus

Yumi-Lashes on iso harppaus parempaan kauneuden maailmaan. Brändi on ollut markkinoilla jo vuodesta 2012. Tänä päivänä se tunnetaan ympäri maailmaa ja on käytössä 65 eri maassa. Ihmiset suosivat yhä enemmän luonnollisuutta ulkonäössään, ja silmäripset ovat yksi hyvä esimerkki tästä. Yumi-Lashes on todellinen vaihtoehto irtoripsille sekä ripsienpidennyksille.

Yumi-Lashes kestotaivutus on turvallinen ja tehokas tapa saada korostettua silmiesi luonnollista kauneutta ja väriä. Käsittely sopii myös herkille silmille. Hoito taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsille pituutta ja näyttävyyttä. Käsittely toteutetaan asiakkaan ripsityypin ja toiveiden mukaan. Käsittely uusitaan n. 8-10 viikon kuluttua. Taivutus kestää ripsissä yleisesti 6-8 viikkoa, mutta se riippuu paljon myös oman ripsen kasvutahdista. Ripset myös viimeistellään kestovärillä taivutuksen jälkeen, jotta saadaan silmäsi säihkymään. 😉

Kotihoito:

Vältä silmiesi kastelua 24h käsittelyn jälkeen, jotta taivutus ei vaurioidu. Voit harjata ripsesi aamulla, jotta ripset pysyvät siisteinä ja pituus tulee kunnolla esiin. Voit nukkua ripsien kanssa missä asennossa tahansa. Silmiä voi myös turvallisesti pestä ja hieroa vaurioittamatta käsittelyä.

Näyttävyyttä ilman pidennyksiä! ❤️👀

👋🏻 Lotta #hivenhellempi 0401921755