Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Tiesitkö, että ihon hoitamiseen erikoistuvat lääkäreiden lisäksi myös kosmetologit? 🙂 Kuivuuden, tukkeumien, ruusufinnin, aknen tai esimerkiksi pienten arpien hoidossa voit tukeutua myös kosmetologiin. Selkeän ihomuutoksen, märkivän aknen tai muuttuneen luomen kanssa on taas parasta suunnata lääkäriin. Tämä on yhteispeliä – puolin ja toisin. Me ihonhoidon ammattilaisina ohjaamme tarvittaessa lääkärille, ja myös toisinpäin. Me hoidamme pääasiassa ihoa ulkoa päin, mutta osaamme myös vinkata pienistä ruokavalioon liittyvistä muutoksista, joilla ihoa voi myös hoitaa sisältä päin.

Terveelliset elämäntavat ja kotona tehty ihonhoito ei valitettavasti aina tuota haluttua tulosta etenkään, jos ihoa on hoidettu sopimattomilla tuotteilla. Yleensä iho kaipaa myös kosmetologin täydellistä ihonpuhdistusta ja -hoitoa, jotta paranemisprosessi tai elpyminen voi alkaa. Kokeilemalla selviää mikä toimii itsellä, mutta aluksi kannattaa aina tukeutua asiantuntijan puoleen myös kotihoitotuotteiden valinnassa.

Nimuen ihonhoitokonsepti perustuu alfahydroksihappojen kolmoisyhdistelmään: glykoli-, sitruuna- ja maitohappo, oikeaan pitoisuuteen ja voimakkuuteen, jotka tehostavat ihon uudistumista ilman liiallista ihon ärtymistä. ⤵️

Ohessa on asiakkaani. Hän tuli Paklaamoon hoidettavakseni ensimmäisen kerran marraskuun alussa. Ihon lähtötilanne on yllä. Otsan iho oli todella ärtynyt – sinne syntyi tukkeumaa, osittain myös kuivuuden vuoksi, joita asiakas sortui nyppimään. Vanhoista tukkeumista oli syntynyt myös arpia. Hänellä oli myös couperosaa poskilla.

 Ensimmäisellä käynnillä aloitimme hänen kanssaan 15% Bio-active hapotuskäsittelyllä sekä laserhoidolla. Bio-active sopii kaikille ensimmäiseksi hoidoksi. Se hellävaraisesti ja turvallisesti uudistaa, elvyttää, silottaa ja kirkastaa ihoa. Laser taas auttaa laajentuneiden ihohuokosten häivyttämi­sessä, ihon velttoudessa, pinnan ja värimuutosten tasoittamisessa sekä juonteiden ja arpien hoidossa. Ennenkaikkea laser on myös tehokas ihon uudistamisessa.

Toistimme tämän kyseisen hoidon myös seuraavan kerran noin 3 vkon kuluttua.

Jatkoimme hoitoa tammikuun alussa jo rauhoittuneelle iholle, Smart resurfacer kuorinnalla, joka on Nimuen voimakkain kuorinta. Se auttaa ihon sävyn tasoittumisessa, uudistaa, elvyttää tehokkaasti ja on omiaan kuivalle sekä hilseilevälle iholle (vie kosteutta syvälle). Smart sopii ainoastaan jo hapotuksiin tottuneelle iholle, joten ei ensimmäiseksi hoidoksi. Jatkoimme myös hoitoa laserilla.

Viimeisellä kerralla teimme vielä SRC-erikoiskuorinnan sekä laseroinnin. SRC erikoiskuorintoja löytyy erilaisia ihon eri tarpeisiin. Asiakkaalle teimme ylipigmentoituneen ihon SRC-kuorinnan, joka on kehitetty pigmenttiläikkien hoitoon sekä ihon kirkastamiseen. SRC-kuorinnat ovat myös vaihtoehto ainoastaan silloin, kun iho on jo tottunut hapotuksiin.
Koko tämän sarjahoitomme ajan asiakkaalla oli käytössä myös Nimuen kotihoitotuotteet.

Allaolevat kuvat asiakas lähetti eilen. Aivan huikeat tulokset taas kerran. Oikeanlaiset kotihoitotuotteet sekä tarkka ihonpuhdistus ja -hoito tuottavat tulosta. Asiakas on tyytyväinen, mutta kyllä näin kosmetologinakin on aina yhtä mahtavaa nähdä kuinka on pystynyt auttamaan. Iho on kuitenkin suurin elin, joka on näkyvillä koko ajan. Se suojaa meitä, mutta samalla voi aiheuttaa jopa ongelmia henkisesti, itsetunnossa.
Hoidetaan me siis ihoamme yhtälailla mitä se hoitaa ja suojelee meidän sisintä 😍

-Kirsi #ripauksenronskimpi

Pst.. Kuva ja juttu on julkaistu asiakkaan luvalla 💗