Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Paklaamo – Kosmetologi Tampere

Paklaamossa sinua paklaavat ammattitaitoiset kosmetologit, eli ihonhoidon asiantuntijat. Paklaamon paklaajat hoitavat sinua rempseällä otteella ja rennolla meiningillä juuri sinun ihosi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Paklaajamme pitävät huolta, että silmänruoan lisäksi tarjoilaan myös aitoa hyvinvointia ja ratkaisuja iho-ongelmiin.

 

Paklaajat

Marika Luoto

Olen miettinyt monesti mikä ihme minut erottaa muista alan tekijöistä ja uskon, että se on rohkeus tehdä asioita, jotka eivät tunnu kivalta – mutta ovat äärettömän tärkeitä asioita ihon kuntoutuksessa. nim. Snadisti sadisti 🧐

Ongelmaiho – jostain kumpuaa intohimo ongelmaihon hoitoon! Ongelma voi olla iso tai pieni, mää oon pettyny jos se o pieni! Ei vais – tyydytystä tuo se kun asiakas on sinut oman ihonsa kanssa vietettyään aikaa ensin minun putkassa muutamia kertoja.. Olemassa oleva asiakaskunta on hakenut apua kuivasta ihosta kystiseen akneen, mutta he eivät ole saaneet apuja tyypillisistä tämän päivän hoitolahoidoista / hoitoloista / kosmetologeilta.. Tai siis – nii.. mää teen perinteisiä hoitoja, mutta joku jippo siinä on, että ne toimii ja yleensä myös apu tulee melko nopeasti. Harvemmin käytän timanttia, ultraääntä sun muuta – mut laser ja RF on usein käytössä ihon buustaamiseen. Rakastan happoja – niiden avulla iho kuntoutuu kuin itsestään, mutta pitää tietää mitä ja miten niitä käytetään. Niiden avulla voidaan saada maksimaalinen hyöty minimaalisella ärsytyksellä – trust me!

Lotta Ala-Korpi

Paklaamon palvelua syksyllä vahvistamaan saapunut Lotta tuo mukanaan tarjottimen täydeltä tietotaitoa ja ison ripauksen maalaisjärkeä. Ravintolakoulun kautta kosmetologiksi päätynyt Pohjanmaan kasvatti on nähnyt reissunsa varrella monta pahaa naamaa. Hän tietääkin tarjoilla juuri oikeanlaisia reseptejä, jotka näkyvät ja tuntuvat suupieliä myöten.

Lotta saa loihdittua silmänruokaa päästä varpaisiin. Hänen erikoisalaansa ovat erityisesti ehostukset, kestotaivutukset, geelilakkaukset, kuumakivihieronnat ja jalkahoidot. Matka kauneudenhoitoalalle ei ole tapahtunut sattumien summasta, vaan kauneus, muoti ja itsestään huolehtiminen ovat aina kiehtoneet Lottaa. Vapaa-ajallakin häntä vetää puoleensa niin kuntosali kuin ulkoilumaastot.

lotta@paklaamo.fi / 0401921755 tai 03 2110121 / puukkaa tästä!

Paklaamo

Ma-pe 13-17
Muina aikoina sopimuksen mukaan

(03) 211 0121
info@paklaamo.fi

Lapintie 28, Tampere (Armonkallio)
33100 Tampere

(Ilmaista parkkitilaa on joka nurkalla, bussilla pääset perille ja pien luikaus Keskustorilta)

 

Yhteystyökumppanit


Paklaamo tukee