Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Paklaamo – Kosmetologi Tampere

Paklaamossa sinua paklaavat ammattitaitoiset kosmetologit, eli ihonhoidon asiantuntijat. Hommat hoituvat rempseällä otteella ja rennolla meiningillä juuri sinun ihosi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti – tuloksellisia ratkaisuja iho-ongelmiin Nimue Skin Technology -sarjalla, jo 15 vuoden ajan. 

 

Paklaajat

Marika Luoto

Olen miettinyt monesti mikä ihme minut erottaa muista alan tekijöistä ja uskon, että se on rohkeus tehdä asioita, jotka eivät tunnu kivalta – mutta ovat äärettömän tärkeitä asioita ihon kuntoutuksessa. nim. Snadisti sadisti 🧐

Ongelmaiho – jostain kumpuaa intohimo ongelmaihon hoitoon! Ongelma voi olla iso tai pieni, mää oon pettyny jos se o pieni! Ei vais – tyydytystä tuo se kun asiakas on sinut oman ihonsa kanssa vietettyään aikaa ensin minun putkassa muutamia kertoja.. Olemassa oleva asiakaskunta on hakenut apua kuivasta ihosta kystiseen akneen, mutta he eivät ole saaneet apuja tyypillisistä tämän päivän hoitolahoidoista / hoitoloista / kosmetologeilta.. Tai siis – nii.. mää teen perinteisiä hoitoja, mutta joku jippo siinä on, että ne toimii ja yleensä myös apu tulee melko nopeasti. Harvemmin käytän timanttia, ultraääntä sun muuta – mut laser ja RF on usein käytössä ihon buustaamiseen. Rakastan happoja – niiden avulla iho kuntoutuu kuin itsestään, mutta pitää tietää mitä ja miten niitä käytetään. Niiden avulla voidaan saada maksimaalinen hyöty minimaalisella ärsytyksellä – trust me!

 

 

Paklaamo

Avoinna sopimuksen mukaan
010 508 3610
info@paklaamo.fi

Pyynikintori 3, Tampere (Heinätori 1)
33230 Tampere

(Ilmaista parkkitilaa on joka nurkalla, bussilla pääset perille ja pien luikaus Keskustorilta)

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystyökumppanit