Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

❄️Talvikausi❄️
on Suomessa haasteellinen iholle. Iho kutiaa, kuivuu ja jopa hilseilee. Kuivuus voi mennä siihen pisteeseen, että iho on kireä ja kivulias.
Kesäaikaan ihon pintakerros paksuuntuu ja kosteustasapaino pysyy parempana. D-vitamiini, jota muunmuassa auringosta saamme, vaikuttaa ihon luontaisen suojan muodostumiseen ja suojaa stressitekijöiltä. 🌞 Se vaikuttaa myös immuunipuolustukseen sekä melaniinintuotantoon.
Talviaikaan iholla ei muodostu riittävästi keramideja, jotka ovat ihoa suojaavia rasvoja – onneksi niitä voi korvata oikeilla hoidoilla ja voiteilla;
Talvi-ihon pelastus on 15% Bio-active hedelmähappokuorinta ❄️ Aktiiviaineina (puhekielessä happoina) glykoli-, maito- ja sitruunahappo 🍋 .
Ihoa hellävaraisesti ja ennenkaikkea turvallisesti uudistava hapotuskäsittely: kirkastaa, silottaa, heleyttää ja ennen kaikkea UUDISTAA & ELVYTTÄÄ. Ensimmäiseksi hapotushoidoksi _kaikille_ asiakkaille. Hapotuskäsittelyllä saadaan vietyä kosteutta syvemmälle ja näin ollen vaikutukset ovat pitkävaikutteisempia – ihon kosteustasapaino mukautuu ja uudistuu useita viikkoja hapotuksen jälkeen. Hapotuksen oheen voidaan lisätä super fluid = tehoaine, jolla saadaan yksilöllistä tehoa ja elvytystä ihon ongelmasta riippuen.
Varaa aikasi www.varaaheti.fi/paklaamo 🌨️ Ohessa allekirjoittaneen omakohtainen kokemus Nimuen hoidoista ja kotihoitotuotteista puolenvuoden ajalta. Pelastukseni talvi-iholleni, atooppista ekseemaa vastaan. Ihoni ei ole koskaan aiemmin ollut näin tasapainoinen tukkeumien saati kosteuden osalta.
Elvytystä parhaimmillaan – tarvitsetko sinäkin? Tule piipahtamaan, niin autan.. 💆 💜lla Kirsi #paklaamo #ripauksenronskimpi
www.varaaheti.fi/paklaamo
Tai 032110121
Voit myös txt suoraan Kirsille 0409693108 ✨

#paklaamo
#kosmetologi
#tampere #pirkanmaa #ihonhoitoa #ihoongelma #iho #kuivuus #nimueskininternational#nimue