Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Sijaitsevat 3. ja 6. kylkiluun välissä symmetrisesti ison ja pienen rintalihaksen päällä. Rintoja on erimuotoisia, tuntuisia ja näköisiä- ne kaikki ovat yksilöllisiä ja kauniita, joiden ulkonäköön vaikuttavat niin perintötekijät kuin hormonitkin.

Rinnat ovat naisellisuuden ja seksuaalisuuden symboli, kuitenkin niiden varsinainen tehtävä on maidon eritys imetyksen aikana. Imetys, ikääntyminen, aurinko, lääkitykset ja hormonitoiminnan muuttuminen voivat kuitenkin jättää jälkensä decolteen ja rintojen iholle sekä veltostuttaa kudosta.

Rintahoidolla saadaan ehkäistyä ja hoidettua alueen ongelmia tehoaineiden ja lymfaattisen hieronnan avulla ja yhteisteholla. Ihoa saadaan kirkastettua ja kiinteytettyä sekä tarpeen tullen hoidettua myös aknea. Lymfaattinen hieronta laittaa aineenvaihdunnan ja kuona-aineet liikkeelle tehokkaasti ja näin ollen hoitaa myös sisäisesti.

Rintahoitoa suositellaan yhdistettäväksi kasvohoitoon- näin saadaan entistä kokonaisvaltaisempi, tehokkaampi ja rentouttavampi hoito aikaan. Sarjahoitoisesti iho saadaan kiinteytymään ja hehkumaan. Tehokas apu ikääntymistä vastaan!

                                                  Muista aloittaa hoito ajoissa!