Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Raskaana?

Turvotusta…?

Raskauden aikana voidaan hoitaa ihoa ja vartaloa monipuolisesti. Kehossa tapahtuu monenlaisia hormonaalisia muutoksia, jolloin  lymfa- eli imuneste- ja verenkiertojärjestelmä häiriintyy. Myös epäsäännölliset elämäntavat sekä sähkölaitteiden keinotekoiset magneettikentät häiritsevät järjestelmää. Lisäksi raajoihin kerääntyy runsaasti verta raskauden alkumetreistä lähtien ja tämä pakottaa nesteen kudoksiin! Seurauksena saattaa olla nesteen kertyminen eritoten iltaisin nilkkoihin ja jalkapöytään; painumat sukista nilkoissa – sekä sormiin; sormukset puristavat..

Lymfaterapia vaikuttaa kudoksiin ja lymfaattiseen järjestelmään. Se aktivoi verenkiertoa, lihaksistoa ja kudoksia niin, että ylimääräinen neste ja kuona-aineet poistuvat sidekudoksista imunestekiertoon. Hapen määrä elimistössä lisääntyy, kudosten ravinnepitoisuus ja elinvoima paranee samalla kun lihaskireys vähenee. Fysiologisesti kehon laskimoveren- ja lymfanesteen kierto paranevat huomattavasti.

Linfo Energy -laitteella tehdään lymfa- ja magneettiterapiahoitoa. Hienointa on, että laite sisältää oman hoito-ohjelman raskaana oleville, ilman magneettiterapiaa! SE tunne, kun iltasella jalat ovat raskaat, kipeät ja suonikohjut ilmoittavat olemassaolostaan!  Linfo Energy – LYMFAHOITO on hellävarainen, mutta tehokas alaraajoille poistamaan nestettä ja estämään turvotusta, aina loppumetreille saakka! Vähemmän turvotusta , raskausarpia ja suonikohjuja! Kevein jaloin eteenpäin ???? – puukkaa aikas tästä !

Raskauden aikana myös D-vitamiinilla on tärkeä vaikutus, lue siitä artikkelista Auringosta sananen..