Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Vuosi Armonkalliolla on ollut antoisa – kiitos siitä ihanat asiakkaani 😍!

Tänne on ollut helppo kotiutua, onhan Armonkallio ollut kotinani jo melkein 15 vuotta. Vuosi takaperin postasin
artikkelin, jossa hieman valotin ajatusta Paklaamon tulevaisuudesta. Se on entistä vahvempana mielessä –
haluan nuorennusleikata 😂 Paklaamo kuvaa. Lotta täällä pakertaa samassa sopassa ja arvatkaas – kaikki tekstit facessa sun muuallaeitodellakaan ole minun käsistäni vaan Lotta heittää hyvää paklaamokieltä 😇! Tämä on siis opittavissa! Ja te armaat asiakkaat – Lotalla on pirun hyvä käsi tehdä hoitoja! Pistäkää testaten..

Mutta siis mitä mää sit? Viime syksynä kävin coachingin saloihin tutustumassa ja BisnesPT ajatus oli hautomossa. Ratkaisukeskeinen coaching, valmentaja, sparraaja tai mikä nyt ikinä on sitten titteli – teille siis se Marika #snadistisadisti .. Ny olis tarkoitus nykäistä toiminta liikkeelle!
Voinko jotenkin auttaa probleeman, tavoitteen, muutoksen, kenties ongelman ratkaisemisessa  – pyörit kehää eikä valmista meinaa tulla? Lisäksi toimin yritysneuvojanajos siis haudot ajatuksia yrittäjyyteen liittyen niin voinko olla avuksi jotenkin?
Paketti kasassa – vuoden vaihteessa lanseerataan pilotointi valmennukseen 👍
Jotta homma alkaa sujuun niin laitan Paklaamon ajanvaraukseen coaching -session varattavaksi (45min). Eka kerta veloitukseton ja silloin sovitaan 1-3 tapaamiskertaa. Mää tykkäisin siitä jos susta tulis mun reenikaveri! Jatkokerroille hinta on suunnilleen samoilla hapotushoidon kanssa..

Tämän lisäksi toimin RMP Motivaatiovalmentajana –  LUE LISÄÄ  motivaatioteoriasta! Tästä saat eväitä itsetuntemukseen – miten hyödynnät työssäsi sekä vapaa-ajallasi omia voimavarojasi ja vahvuuksiasi. Mikä uuvuttaa tai mikä antaa  piristysruiskeen.. Mikäli motivaatioprofiilin tekeminen kiinnostaa laita meiliä – marika.luoto@paklaamo.fi – pistän linkkiä tulemaan! Hinta 210€ sis. 60min purkukeskustelun – mahtavaa joulun odotusta!