Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Nimuesta lyhyesti;

Nimue tuotesarja on Etelä-Afrikkalainen hedelmähapposarja. Hoitosarja kehitettiin käytettäväksi ihon vahvistamiseen ja kuntouttamiseen. Tuotteissa ei ole käytetty väriaineita, parabeenejä tai hajusteainesosia. Tuotteita ei testata eläimillä. Hoito pohjautuu iholuokituksien mukaiseen tuotelinjaan ja myöhemmin kotihoitotuotteisiin. Tuotelinjoina ympäristötekijöiden vaurioittama iho, ylipigmentoitunut iho, ongelma iho sekä herkistynyt iho. Nimuella voidaan hoitaa olemassa olevaa ongelmaa, mutta sarja toimii myös ikääntymisen ennaltaehkäisyyn.

Nimuen eri hapotushoidoilla saadaan reittiä syvemmälle kosteudelle sekä tehoaineille. Hapotuksen jälkeen iho kirkastuu ja tasoittuu. Jos voiteet ja tehoaineet jäävät “kellumaan” iholle, on tarve tulla hapotukseen. Nimuelta löytyy 15% Bio Active Complex, 35% glygolihappo ja lisäksi SRC-erikoishapotuksia iholuokituksien mukaan.

Tässä esimerkkinä lyhyt hoitosarja kuvien kera:

Meillä harjoittelussa ollutta Sannia vaivasi epäpuhtaudet, tulehtuneet ja kipeät näpyt  leuan-, suunympärysalueella sekä pintakuiva iho. Teimme Sannille viikon välein viisi kertaa ihonpuhdistuksen ja hapotuksen. Hapotuksen valitsin aina sillä kerralla ihon tarpeen mukaan. Sanni oli hoitanut ihoa vuoden verran luonnonkosmetiikalla. Rutiineina pesu illalla, kasvovesi aamulla, kuorinta ja naamio n. kerran kuussa kun muisti. Peitevoiteita ei hänen tullut käytettyä, muuta kuin joskus vähän puuteria spesiaalitilanteisiin.

 

page2image1741596928Tästä lähdettiin 11.1.19. Aloituskuvassa otsassa paljon syvällä olevaa tukkeumaa, tulehtuneita ja kipeitä finnejä syynympärysalueella ja poskissa pientä kuivanäppyä. Ensimmäinen ihonpuhdistus vaati pitkän höyrytyksen kasvoille, mutta tukkeumat olivat vaikeita ja syvällä. Lähdettiin ekalla hoidolla liikenteeseen 15% hapotuksella, jotta saisin kosteutta ihoon sekä pehmennettyä ihoa. Seuraava ihonpuhdistus tulisi olemaan helpompi.

 

 

 

 

 

Toinen hoitokerta. Iho huomattavasti rauhallisempi, mutta puski kuitenkin uusia finnejä hapotuksen jälkeen. Iho uudistuu ja alkaa puhdistamaan ihoa syvältä pintaan. Pienet tukkeumat poistettiin, jotta uusia finnejä ei syntyisi. Murheenkryyni oli kuitenkin Sannilla tulehduksellinen leuka ja suunympärys. Sarjahoito tarvitsee hoitoa tukevat kotihoitotuotteet. Sanni otti kotiin Nimuen herkistyneen ihon tuotteet ja alkoi käyttämään niitä ihonsa hoitoon.

 

 

 

 

 

 

page4image1741643920

Kolmas hoitokerta. Sannin omia fiiliksiä; Voiteet kotona imeytyivät super hyvin ja iho oli huomattavasti pehmeämpi sekä kosteampi. Tulehtuneet finnit alkoivat olemaan historiaa. Entsyymikuorinnalla sain ihosta kirkkaan ja puhtaanoloisen. Myös joka hoidon jälkeen oli parempi fiilis omasta ihosta.Tässä vaiheessa tehtiin SRC ylipigmentaatio erikoishapotus jo olemassa olevien ja näppyjen jättämille jäljille sekä ihon tasoitukseen.

 

 

 

 

 

page5image1742949920

Tässä viidennen hoidon tulos. Huikea tulos ekasta kerrasta tähän kertaan. Iho on tasapainossa, sävy on huimasti tasaisempi sekä jäljetkin ovat haalistuneet. Sannin omat fiilikset: Heti kun iho on paremmassa kunnossa, on itselläkin paljon itsevarmempi olo.

Kotiin otettiin vielä muutama tuote lisäkosteuttamaan sekä tasapainottamaan ihoa. Sitten jäämme odottelemaan mitä tuleman pitää, mutta meidän treffit Sannin kanssa vielä jatkuu. 

Aurinkoista kevättä toivottaen Paklaamon Lotta ☀️😎 #hivenhellempi