Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Nuova pelle = uusi iho

Meillä tehdään paljon ihonpuhdistuksia ja hapotushoitoja, kun ihossa on ongelmana epäpuhtaudet ja rasvoittuvuus.  Esittelen nyt NuovaPelle -hoitoa, joka meillä on ollut vuoden päivät käytössä. Laitteen myötä tarjoamme myös tehokkaita ikääntyvän ihon hoitoja. Valitsin malliksi naisen vuosimallia -65, jolle teimme 5 kerran sarjahoidon viikon välein.

NuovaPelle hyödyntää kahta erilaista teknologiaa; laser- ja radiotaajuusteknologiaa (RF-). Hoito on kivuton ja tehokas nuorekkuutta lisäävä hoitomenetelmä. Ikääntyvässä ihossa tapahtuu rakennemuutoksia ja fysiologiset toiminnot hidastuvat. Havaitset ne  juonteina ja ryppyinä, värin epätasaisuutena, pigmenttiläiskinä, velttoutena ja ihon ohentumisena. Lisäksi tukikudokset jäykistyvät, vesimäärä ihossa vähenee eikä iho siedä enää yhtä hyvin UV-säteilyä.

20140828_130759_resized

Tämä kuva otettiin ensimmäisen hoidon jälkeen. Kuvittele, että lasersäteily kohdistuu yhteen soluun saaden sen oikein hyvälle tuulelle. Tämä reaktio kopioituu viereisiin soluihin ja saadaan aikaan hyvin tehostunut solun energiantuotanto. Ensimmäisen hoidon jälkeen selkein ero oli ihon värissä, jolloin se toimii myös erittäin hyvin kertahoitona, ns. tuhkimohoitona!

Asiakkaan tuntemukset: ”Heti ensimmäisellä kerralla näki selkeästi ihon kirkastumisen. Toisen tai kolmannen kerran jälkeen huomasin juonteiden madaltumisen. Kokemusta erilaisista kosmetologisista hoidoista on kertynyt, enkä koskaan ole kokenut yhtä tehokasta hoitoa”.

20140904_100045_resized

Toinen hoitokerta. Mielestäni selkein ero oli juurikin ensimmäisen ja toisen hoidon välillä. Sen jälkeen ei tapahtunut suuria muutoksia, mutta tulee muistaa, että hoitotulokset syvenevät vielä kuukausia hoitosarjan päätyttyä.

20140909_100138_resized

Kolmas hoitokerta. Hoitoja voi tehdä myös paikallisesti (silmänympärysiho, syvät juonteet, huultenympärys jne.). Keskityimme erityisesti suupielten eli nasolabiaalien hoitoon. Käsittelimme myös koko kasvot, jolloin hoitoaika on 50min.

20140915_104514_resized

Neljäs hoitokerta. Asiakas oli valvonut edellisenä iltana myöhään ja nauttinut hieman punaviiniäkin. Tämän hoidon jälkeen näki, kuinka hyvin hoito vaikuttaa myös itse aiheutettuun turvotukseen.

20140925_105703_resized

Viides hoitokerta. Sitten jäämme odottelemaan, mitä ajan kanssa tuleman pitää. Tämän hoitosarjan ensimmäisen hoidon tein 28. elokuuta ja viimeisen 25. syyskuuta. Seuraavan kerran tilannetta katsotaan vuoden vaihteessa, jolloin voisi tehdä esimerkiksi 3 kerran sarjahoidon.

Tehokas sarjahoito tarvitsee myös hyvin hoitoa tukevat tuotteet kotiin. Ensimmäisellä kerralla asiakas osti itselleen Nimuen sarjasta puhdistusgeelin, hoitonesteen sekä peptidivoiteet. Peptidivoiteissa on aikuiselle iholle tarpeellisia rasvahappoja. Asiakas kehui tuotteiden imeytyvyyttä. Lisäksi kehuja sai DIBI:n silmän- ja huultenympärysseerumi, jossa on hiukan valoa heijastavaa ainetta sekä ”filliä”.