Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!
No nyt voi sanoa, että on ollut melkoinen Kesä! Kaduilla kävelee hyvin väriä pintaan saaneita immeisiä. Muistakaa, että iho muistaa kaiken säteilyn, mitä se on vuosien aikaan saanut pinnalleen! Ja valitettavasti myös jokaisen palamisen..
Mutta ei siitä sen enempää – nautitaan tästä niin kauan kuin se on mahdollista!
Paklaamon toiminta on alkanut uusissa tiloissa- ja voi elämä, että se tuntuu mahtavalta! Kesäkuu meni vauhdilla ja heinäkuukin jo puolillaan. Elokuuta kohden – hip hip!

Mitäpä jos hiukan silmäisit itsesäsi sil viissii, et hehkuuko iho? Tuossa ihan itte tein kasvohoidon – lue: pesin ja hapotin – Ja vot! Sitä alkoi näyttää ihan ihmiseltä..

Milloin olet viimeksi kuorinut ihosi kosmetologilla?

Tehokas entsymaattinen kuorinta kuorii ja uudistaa ihoa sekä siloittaa, heleyttää, kirkastaa ja pehmittää ihon pintaa sekä kohottaa ihon kosteuspitoisuutta. Ja siihen kun lisätään vielä hedelmähappo-kasvohoito niin iho saa todellisen piristysruiskeen!  Miedoimmillaan kosmetologin käsittelyllä ihon väri kirkastuu ja iho saattaa hilseillä kevyesti muutaman päivän ajan. Sarjahoidoilla iho saadaan vahvemmaksi, kosteammaksi sekä tuotteet imeytyvät paremmin myös kotihoidossa.

Ja kotihoito – se on itse asiassa tärkein osa ihon hyvinvointia, riittävän unen ja järkevän ravinnon kera. Parhaimmillaan pesuaineen käytön jälkeen ihoa ei kiristä, kesken päivän ei tarvitse pyyhkiä öljyä otsalta – vaan tuotteet oikeasti imeytyvät sinne minne niiden kuuluu mennä eli pintaa syvemmälle. Solujen kulkeutuessa ihon pintaa kohden ne keratinisoituvat eli muuttuvat lituskaisiksi. Lopulta ne ovat sarveiskerroksessa ihon pinnalla, josta ne kuorinta-aineen avulla saa poistettua – välillä järeemmät aineet ja koneet tekevät lisänä nannaa! Eli ne kosmetologin ihme-vehkeet ja aineet! Hoitolahoidoilla on tarkoituksena palauttaa ihon luontainen hehku, lisätä elastisuutta, tasoittaa ihon sävyä – siinä sivussa madaltaa juonteita ja pintaryppyjä! Hoidoilla lisäksi tasapainotetaan ihon kuntoa liiallisen kuivuuden ja rasvaisuuden välillä. Hoitolahoidoissa hapotushoitojen avulla lisäksi tasoitetaan ihon kirjavuutta pigmentaation osalta.

Hoitolahoidoissa ei pidä myöskään unohtaa rentoutusta – vaikka se snadisti sadistin käsissä välillä tuntuu olevan hukassa.????
Kasvohoidoilla voidaan parhaimmillaan tehostaa  ongelmaihoisten, ja tällä tarkoitan niin kuiva- kuin akneihoa, kotihoitoa valiten oikeat aineet ja tavat käsitellä ihoa. Usein tarvitaan toistoja hoitojen osalta, mutta niinhän se on kaiken kanssa.

Nautitaan kesästä!