Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Niinkuin osa ainakin tietää olen harrastanut opettajantointa tässä ohessa viime syksystä lähtien. On ollut muutoin ajatuksia avaava kokemus – etten sanoisi! Se mikä siinä on ollut parasta eikä tarvi edes kauaa miettii, olen huomannut kuinka paljon tykkään tehdä käsilläni töitä ja itse asiassa nautin asiakkaiden kohtaamisesta!

Siispä palailen täyspäisesti? hoitolaani, varmimmin heinäkuulla. Todennäköisesti kyllä jo juhannuksen jälkeen – ja silloin se on uudessa osoitteessa! Kotona piti käydä neuvottelua vieläkö kerran rakennetaan, mutta kysymys kuului vain: montako hoitohuonetta? Huomaakohan tästä, et ollaan oltu aika kauan yksis?! Näin se elämä vie.. Mutta siis – jatkossa löydät Paklaamon Armonkalliolta, Lapintie 28.

Tähän vuoteen 2018 mahtuu paljon juhlahetkiä, mää täytän 50, kosmetologin ammatissa 25 vuotta, Paklaamo 10 vuotta ja josko ne maisterinpaperit napsahtais. Uskokaa siis, juhlia tulee olemaan! Vauhdilla kohti kesää – LA 2.6. avajaiset, voi olla remonttii tai sitten ei 😀 Marika

Kevään palvelen viikonloppuisin samoissa tiloissa Ateljén kanssa.