Haluatko varata ajan hoitoon? PAA VARATEN!

Heräsikö sinulla kysymyksiä Paklaamon hoidoista tai muusta ihonhoidosta? Tältä sivulta saatat löytää vastauksen.

 

Ei ole hokkuspokkus taikakeinoja ihon kunnon kohentamiseen – tarvitaan aikaa ja hieman viitseliäisyyttä, kenties ulkopuolista apua.
Mutta jos haluat kasvojen ihon, jota ei kiristä pesun jälkeen, voiteen, joka imeytyy eikä jää kellumaan ihon pintaan – kirkkaan, kuulaan sävyn, kenties epäpuhtauksista eroon – niin suosittelen lämmöllä tutustumista sarjaan! Jokin tässä vain toimii..

Tietoutta Nimuesta:

Nimuen hoito-ohjelman tavoitteita:

  • ihon luontaisen hehkun ja elinvoimaisuuden palauttaminen
  • elastisuuden lisääminen
  • ihon sävyn tasoittaminen
  • pintaryppyjen ja juonteiden madaltaminen
  • hyvinvoinnin ja nuorekkuuden palauttaminen
  • liiallisen kuivuuden tai rasvoittuvuuden tasapainottaminen
  • ylipigmentaation häivyttäminen
  • ongelmaihon oireilun vähentäminen
  • ihon pinnan tasoittaminen

 

Lisätietoja Nimuesta:

“NIMUE EI OLE TUOTESARJA VAAN KUTSUMUS…”

Ei luonnonkosmetiikkaa vaan ekologisuutta ja huipputeknologiaa

Nimue yhdistää tuotekehittelyssään kasviperäisten raaka-aineiden ja bioteknologisesti tuotettujen raaka-aineiden parhaat puolet, joten sitä voikin kutsua kosmetiikan “fuusiobrändiksi”!

Nimuella valitaan raaka-aineet erityisen huolellisesti painottaen raaka-aineiden ekologisuutta ja tuotteissa kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen ja tuotteiden sopivuuteen myös herkälle iholle välttäen yleisiä allergeeneja ja helposti herkistäviä aineita.

Nimuen tuotteissa EI OLE:
–  synteettisiä hajusteita tai väriaineita
–  parabeeneja
–  mineraaliöljyä tai lanoliinia
–  mikromuoveihin pohjautuvia kuorintoja

Nimue ei salli eläinkokeita tuotteillaan tai raaka-aineillaan eikä salli muiden tahojen testata tuotteita eläimillä eli Nimue ei anna tuotteita myyntiin maihin, joissa viranomaiset vaativat tai teettävät eläinkokeita.

NIMUE tuotesarja on syntynyt edistämään ihon toipumista plastiikkakirurgisista toimenpiteistä

Nimue tuotesarja sai alkunsa 1994, jolloin etelä-afrikkalainen plastikkakirurgi loi uraauurtavan ihonhoitokonseptin plastikkakirurgien ja heidän asiakkaidensa käyttöön. Tuotteilla ja ammattikäsittelyillä valmistellaan iho myös tänäpäivänä plastikkakirurgisille operaatioille ja ne tehostavat toimenpiteistä toipumista. Nimuen hoitomenetelmän tuloksellisuus takaa Nimuelle ja sen hoitokonseptille vahvan aseman dermakosmeseutikaalisena tuotesarjana.

Tieteellisen kosmetiikan edelläkävijä

Nimuen edistykselliset tuoteformulat perustuvat kansainvälisten laboratorioiden mm. Sveitsi, Ranska,USA, Etelä-Afrikka, kehittämien ensiluokkaisten raaka-aineiden käyttöön. Nimuen tuotekemistit ylläpitävät tiukkaa laadunvalvontaa, jota Nimuen tuotteita käyttävät asiakkaat (kosmetologit ja kuluttajat) ovat tottuneet Nimuelta odottamaan.

Lisätietoja hoidoista:

Nimue perushoidot

Detox: Syväpuhdistava lämpövaikutteinen kuorintakäsittely. Pikahoito ihon kirkastukseen ja heleyttämiseen

15% Bio Active Comples – tämän kolmoisyhdistehapon (glykoli-, maito- ja sitruunahappoyhdiste) avulla kuntoutamme ihoa hellävaraisesti. Käytämme tätä niin fresh up-hoidoissa kuin ihonpuhdistushoidoissa iästä riippumatta! Lisäksi tehostaa esimerkiksi neulattomassa mesoterapiassa eli laser RF -hoidossa hoidon tulosta.

35% Glykolihappo – käytämme tätä kirkastamaan ihoa, toimii äärettömän hyvin aikuisiän hormonaalisessa aknessa. Upea, tehokas hoito, jonka tehoa voi buustata antioksidanttilisillä!

Nimue erikoishapotukset

Ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC – suunniteltu ikääntymisen merkkien hoitoon. Tämä ihoa voimakkaasti uudistava ja stimuloiva käsittely sopii erityisen hyvin pintaryppyjen, juonteiden ja ihon veltostumisen sekä epätasaisen pigmentaation hoitoon.
Sopii erittäin hyvin myös nuoremmille asiakkaille ennaltaehkäisevänä ja ihoa kirkastavana hoitona. Käsittely on Nimuen voimakkain hapotuskäsittely, joten asiakkaan ensimmäiseksi hoidoksi tämä ei sovellu!

SRC Hyperpigmented Peel on kemiallinen kuorinta-aine, joka sisältää kuorivan vaikutuksensa lisäksi ylipigmentaatiota vaalentavia aktiiviaineita. Kuorintavaikutus on pinnallinen ja se soveltuu ylipigmentaation ja ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon hoitoon.

Hoidon vaíkutukset ovat asteittaisia ja kumulatiivisia. Kuorinta pohjautuu korkeaan maitohappopitoisuuteen ja sen vaikutusta täydennetään muilla hapoilla, jolloin saadaan tasainen imeytyminen ja kuorintavaikutus ilman ylipigmentoituneen ihon ylistimulaatiota. Antioksidanttivaikutuksen omaavat kelatoivat aineet ehkäisevät melaniininmuodostusta.

SRC Problematic Peel – viiden hapon yhdistelmä. Kuorintavaikutus on pinnallinen ja se soveltuu ongelmaihon hoitoon. Hoito kuorii ja uudistaa ihoa. Liuottaa tukkeumia ja vähentää uusien epäpuhtauksien syntyä. Loistava tuote vähentämään ihon tulehduksellisuutta. Antibakteerinen. Kirkastaa, heleyttää ja pehmittää ihoa sekä supistaa huokosia.

Klassikot

Ei tartte miettii – eli tarpeen mukaisia kasvohoitoja, mikä jottei jalkahoitoja tai muuta tarpeellista!!

Syväpuhdistus – Öljyiselle, rasvaiselle ja hiukka epäpuhtauksia olevalle iholle kemiallinen ihonpuhdistus

Mikroneulaus – Sisältää pesun, tarvittaessa puudute, tehoaine

Klassinen kasvohoito – Sisältää pesun, kasvonesteen, kuorinnan, höyryn, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, naamio ja loppuvoiteet, Sis. hieronta

Laser + RF neulaton mesoterapia – Laservalo buustaa solujen energiatuotantoa ja kiihdyttää verenkiertoa. Rf toimii lämmöllä, joka pilkkoo syvällä kovettuneet kollageenisidokset ja sitä kautta iho kiinteytyy. Suositellaan sarjahoitona, yksi kerta “tuhkimohoito”

Vartalohoidot

Linfo-Energy- lymfa/magneettiterapiahoito 1h – Linfopöksyt vyötäröstä alaspäin. Parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Ehkäisee nestekertymiä, auttaa turvotukseen sekä painon tunteeseen jaloissa. 60€

Klassinen jalkahoito – Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsienleikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistimisen, tarvittaessa poran käyttöä kynsien ohennukseen, kovettumien poisto, raspaus ja kynsien lakkaus. Saatavilla myös geelilakat varpaisiin 85€

Selän ihonpuhdistus – Sisältää pesun, hoitoneste, kuorinnan(voidaa tehä timanttihionta tai ultraäänipuhdistus) mekaaninen puhdistus ja naamio, loppuvoiteet 80€

Kuumakivihieronta – Kuumakivihieronnassa käytetään lämpimiä basalttikiviä koko kehon hierontaan. Lämpö siirtyy syvälle kudoksiin ja tätä kautta tuottaa syvärentoutuksen. Syys-talvi kausiin aivan mahtava hoito. 90min 90€

Klassinen kokovartalohieronta – Rentouttava kokovartalohieronta. Sis, kuivaharjaus ja kokovartalohieronta 80€ 75min

Paklaamo

Ma-pe 13-17
Muina aikoina sopimuksen mukaan

(03) 211 0121
info@paklaamo.fi

Lapintie 28, Tampere (Armonkallio)
33100 Tampere

(Ilmaista parkkitilaa on joka nurkalla, bussilla pääset perille ja pien luikaus Keskustorilta)

 

Yhteystyökumppanit


Paklaamo tukee