Paklaamo

 

Palvelemme os. Aleksanterinkatu 29 A 7. krs.  Tarjolla on ammattitaitoista palvelua ihonhoidon saralta – KauneusAteljé ja Paklaamo toimivat omina brändeinään saman katon alla – tiukkaa ammattitaitoa yli 40 vuoden kokemuksella 😉

Valikoimistamme löytyy kaksi johtavaa kosmeseutikaalista sarjaa; Nimue ja Environ; molemmat Etelä-Afrikkalaisia hedelmähappoja sisältäviä ammattilaissarjoja. Lisäksi edustamme kotimaista Arctic Nutrition -ravintolisää, joka tukee ihomme ja kehomme hyvinvointia.

Kauneushoitola Paklaamo perustettiin vuonna 2008. Toimintaperiaatteina on reilu käsityö, erittäin hyvät hoitolan peruspalvelut sekä ammattitaitoinen henkilökunta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Hoitolassa käytetään ilman synteettisiä hajusteita olevaa sekä hedelmähappoihin perustuvaa,  laadukasta ihonhoitosarjaa, Nimue Skin Technology -sarjaa- kotoisasti Nimue. Sarja käy erinomaisesti kaikille myös miesten sekä nuorten ihonhoitoon.

Tervetuloa rentoon tunnelmaan, miehet ja naiset!

PST. Aikanaan meistä kerrottiin myös näin 🙂

”Tampereella pannaan kuitenkin paremmaksi. Siellä avattiin viime vuoden lopulla kauneushoitola nimeltään Paklaamo. Aivan, sanotaanhan make upin laittamista eli meikkaamista leikkisästi paklaamiseksi ja make up -tarvikkeita eli meikkejä pakkeliksi, joka taas on rakennuksilta tuttu tasoite ja juontuu ruotsin sanasta spackel.

Kauneushoitolassa nimeltään Paklaamo on melkoisesti suorasukaista rohkeutta kaikkien beauty and wellness -salonkien seassa, mutta jos on työssään luonnostaan hyvä, eipä sitä tarvitse koreilla sanoilla muuksi maskeerata. Joten ei muuta kuin onnea vaan Tampereen mutkattomille laastinlevittäjille!” 

Aristoteleen kantapää/yle.fi

Ja tätä päivää, loistavaa sanon mä!

IMG_3600

Samaa mieltä?

– – –

Missä ja koska

Paklaamo löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 29 A 7 krs.
33100 Tampere
Puh: (03) 211 0121
Email: info@paklaamo.fi

Paklausta ja puuterointia: ma-pe 12-18, muina aikoina sopimuksen mukaan – harvoin ollaan oltu pois iltaisin tai lauantaisin!

YhteystyökumppanitPaklaamo tukee:

Paklaamon Facebook

Moro! Ja Paklaamon paketti on jumissa Matkahuollon terminaalissa - huoh! Niin mieleni mä pahoitin.. paketti saapuu - ehkä - maanantaina, Krista sentään paikalla. Kirjaan tonttutoiveenne ylös ja tuotteet noudettavissa viikolla! 🎄 ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Tadaa! Kohta Tampere - huomiselle lauantaille klo 10 vapautui juuri! Kuka uskaltaa 😜? ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Kukas kaipais mua sunnuntaina 17.12. - tos tuli tilaa pahemmalleki tapaukselle 🤣! ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Juuh - ensiviikolla muutama paketti maisemissa! Älä missaa - hae omasi ☃️🎄 - mitäs sitten vaikka itte ittellens hakis? Saa ainakin toivomansa 😀 ... Katso lisääVähemmän

Nimue-lahjapaketit pukinkonttiin lähimmältä Nimue-kosmetologiltasi:http://www2.disar.fi/nimue/yhteystiedot

Näytä Facebookissa
·Jaa

Mahtiviikonloppuuu! Joulukuu tulla tupsahti - mä pyörin Paklaamolla viikonloppuisin 🙂 ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa