Paklaamossa palvelevat Paklaajat:

 

Paklaamo Marika Luoto

Marika Luoto

Olen miettinyt monesti mikä ihme minut erottaa muista alan tekijöistä ja uskon, että se on rohkeus tehdä asioita, jotka eivät tunnu kivalta – mutta ovat äärettömän tärkeitä asioita ihon kuntoutuksessa. nim. Snadisti sadisti 🧐

Ongelmaiho – jostain kumpuaa intohimo ongelmaihon hoitoon! Ongelma voi olla iso tai pieni, mää oon pettyny jos se o pieni! Ei vais – tyydytystä tuo se kun asiakas on sinut oman ihonsa kanssa vietettyään aikaa ensin minun putkassa muutamia kertoja.. Olemassa oleva asiakaskunta on hakenut apua kuivasta ihosta kystiseen akneen, mutta he eivät ole saaneet apuja tyypillisistä tämän päivän hoitolahoidoista / hoitoloista / kosmetologeilta.. Tai siis – nii.. mää teen perinteisiä hoitoja, mutta joku jippo siinä on, että ne toimii ja yleensä myös apu tulee melko nopeasti. Harvemmin käytän timanttia, ultraääntä sun muuta – mut laser ja RF on usein käytössä ihon buustaamiseen. Rakastan happoja – niiden avulla iho kuntoutuu kuin itsestään, mutta pitää tietää mitä ja miten niitä käytetään. Niiden avulla voidaan saada maksimaalinen hyöty minimaalisella ärsytyksellä – trust me!

Lotta Ala-Korpi

Lotta aloitti kanssani Lapintie 28 toimipisteessä elokuussa 2018. Lotta turisee itsestään lisää kuluvan kuukauden aikana – olkaa tarkkana!

Tuu töihin Paklaamolle!

Paklaamo avaa uudet tilat Lapintielle heinäkuussa ja etsin nyt tekijöitä liikkeeseen. Pulju on siis sama vanha, mutta sijainti uusi! Homma toimii vuokratuoli tai sopimusyrittäjä -periaatteella, joten oothan yrittäjähenkinen, kehittämiskykyinen ja rohkea. Toimin itse taustalla tukena ”senior advisorina” auttaen sua kasvattaan liiketoimintaa.

Paklaamossa tärkeintä on vuoren varma kosmetologin perustyö ja näiden taitojen tulee siksi olla valituilla huipussaan. Hallitset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot ja olet niissä taitava. Sinulla on kenties jokin oma erikoisalasi, jolla höystät osaamistasi asiakkaan eduksi.

Asiakaspalvelutaidot ovat työssäsi ehdoton numero yksi. Osaat olemuksellasi toivottaa asiakkaan tervetulleeksi ja luoda rennon fiiliksen, tuli asiakas sitten hoitoon tai ostoksille.

Yhteydenotot ja hakemukset voi osoitella osoitteeseen marika.luoto@paklaamo.fi.

Rohkeesti vaan hakemusta kehiin!

Missä ja koska

Paklaamo löytyy 1.7.2018 alkaen osoitteesta Lapintie 28, Tampere (Armonkallio)
33100 Tampere

(Ilmaista parkkitilaa on joka nurkalla, bussilla pääset perille ja pien luikaus Keskustorilta)

Kesäkuu ollaan suljettu

Puh: (03) 211 0121
Email: info@paklaamo.fi

Paklausta ja puuterointia: ma-pe 12-18, muina aikoina sopimuksen mukaan – harvoin ollaan oltu pois iltaisin tai lauantaisin!

Yhteystyökumppanit

Paklaamo tukee:

Paklaamon Facebook

12 tuntia sitten

Kauneushoitola Paklaamo

📣📣 Lauantaille aikoja - klo 13.30/15.30 - pistäkees varaillen! Vaikka niille teineille 😂 - t: marika #snadistisadisti #paklaamo #ihonhoito #armonkallio #tampere ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

4 päivää sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Rauhoittavaa viikonloppua! Ensi viikolla ma-to paikalla sekä lauantaina 20.10. - perjantaina ahtaudumme I love me -härdelliin Helsinkiin! Seomoro - #paklaamo #ihonhoito #armonkallio #tampere ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

1 viikko sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Viikonloput vietelty ja uus työviikko tervetuloa! 🍂🍁
Kaipaako jalkasi hemmottelua?! Taikka kiristääkö kasvoja?! Tuu Paklaamolle niin suunnitellaa ja tehdää hyvä hoito just sulle! 😉 varaa oma aikas netissä www.varaaheti.fi/paklaamo/fi tahi kilauta 03 211 0121
#paklaamo #armonkallio #ihonhoito #kauneushoitola
#tampere
... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa