Paklaamossa palvelevat Paklaajat:

 

Paklaamo Marika Luoto

Marika Luoto

Olen erikoistunut ihonpuhdistuksiin sekä iho-ongelmien hoitoon, joiden parissa olen pyörinyt jo 20 vuotta. Nimue on kosmeseutikaalinen sarja, joka on suunniteltu ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon hoitoon ja toimii loistavasti ongelmaihon hoidossa – niin nuoren kuin aikuisiän aknen hoidossa. Meidät ammattilaiset on koulutettu valitsemaan sopiva hoitokokonaisuus juuri Sinun ongelmaasi liittyen. Nimuen teho perustuu hedelmähappoihin sekä pH-arvoon, joiden avulla tuotteet todella imeytyvät sekä hoitavat ihoa myös syvemmältä. Unisex -sarja – niin miehille kuin naisille! Hoitofilosofia pohjautuu ihon uudistamiseen, kuntouttamiseen sekä antioksidantti- ja aurinkosuojaukseen. Teen yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa, sillä paras hoito toteutuu hyvällä yhteistyöllä!

Sitten se toinen minäni; eli yrittäjä. Olen valmistunut yrittäjyyden tradenomiksi 2011 ja teen tällä hetkellä maisteritutkintoa Jyväskylän yliopistossa yrittäjyydestä, perinteisesti gradua vaille valmis.

Toimin kouluttajana kauneudenhoitoalalla sekä luennoitsijana yrittäjyyden teemoittamalla tiellä –  ota yhteyttä 0405659265 ja pistetään toimeksi!

Viimeisin sertifiointi! RMP -motivaatiovalmentaja:

REISS MOTIVAATIOPROFIILI (RMP)

Kuin sormenjälki, jokaisella ihmisellä on yksilöllinen motivaatioprofiili. Se kertoo, miten priorisoit 16 elämän perustarvetta eli motiivia. Reiss Motivaatioprofiili (RMP) antaa konkreettisen kuvan sinun tarpeista, motiiveista ja arvoista. Kun tunnet omat perusmotiivisi, sinun on mahdollista parantaa arvopohjaista onnellisuuttaan sekä suorituskykyäsi elämän eri osa-alueilla. RMP-motivaatioprofiili on myös oiva itseymmärryksen työväline!

  • 15-30 minuutin sähköinen kysely
  • yksilölliset tulokset 16 elämän perustarpeesta
  • havainnollinen graafi ja raportti
  • palautekeskustelu sertifioidun valmentajan kanssa

Lue lisää RMPNordicin sivuilta !

TARJOUS – Oma motivaatioprofiili 190€ (norm. 210€) – sisältää oman profiilin tekemisen ja usean sivun koosteen profiilistasi sekä purkukeskustelun (1h) profiilin merkityksestä omassa elämässäsi.

Krista Matara

Cidesco Sky- Diplomikosmetologi
Akupunktiohoitaja
040-5875078
krista@tampereenkauneusatelje.fi

Olen toiminut vuodesta 1992 Cidesco- SKY –kosmetologina Tampereella. Ihonhoito ja siihen tiiviisti liittyvä kokonaisvaltainen hyvinvointi on ollut intohimoni kohde nämä vuodet. Lisäksi olen suorittanut Kiinalaisen lääketieteen asiantuntija –tutkinnon. Vuosien aikana olen erikoistunut erilaisten iho-ongelmien hoitoon ja teen tiiviisti yhteistyötä lääkärien kanssa parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi. Olen toiminut mikroneulauskouluttajana ja vuosien aikana kouluttautunut erikoishoitoihin. Elinikäinen oppiminen ja kiinnostus asioihin alan ympärillä toimikoon elämänfilosofiana!

Anjuska Knapik

Meikkaaja- Maskeeraaja, Fysioterapeutti
040-8350210
anjuska@tampereenkauneusatelje.fi

Olen valmistunut meikkaaja-maskeeraajaksi Euroopan johtavasta meikkikoulusta International Make Up Centeristä. Toimenkuvani on hyvin laaja aina päivämeikeistä näyttäviin lavameikkeihin. Kauneusmeikkejä olen tehnyt yrityksille ja yksityisille ja mainittavampia niistä olivat vuoden 2013 Presidentin linnan juhlat Tampere-talolla. Repertuaariini kuuluvat myös mallikansio- ja muotikuvaukset mm. mallitoimisto Promodel Oy:lle, sekä useat muotinäytökset aina Häämessuista Naisdayhin. Tämän työn vaihtelevuus ja vapaus sopii erinomaisesti luonteeseeni. Jokainen asiakas on minulle se kaikkein tärkein, jonka kanssa yhteistyössä toteutan juuri hänen toiveidensa mukaisen meikin.

– asiakasmeikit (päivä-, juhla-, hää- ja kuvausmeikki)
– fantasia- /näköismaskeeraukset, polttarit yms.
– yksilö- ja ryhmämeikinopastukset
– kuvaus- ja näytösmeikit
– mainokset
Sari Laitinen

Yleislääkäri , LT
03-2142826 tai 03-2110121
info@tampereenkauneusatelje.fi, info@paklaamo.fi

Olen valmistunut lääkäriksi Tampereen yliopistosta 2001 ja väitellyt lääketieteen tohtoriksi vuonna 2008. Työskentelen työterveys – ja yleislääkärinä Tampereen Lääkärikeskus Oy:ssa eli Koskiklinikalla. Olen aina ollut voimakkaasti toimenpide orietoutunut urallani ja työskennellyt mm. kirurgialla. Lisäksi pidän esteettisyydestä ja luovuudesta. Näin ollen olen kokenut tarjoavani hyalyronihappohoitojen myötä asiakkailleni jotain lisää; pirteyttä, energiaa, hyvää mieltä, parempaa itsetuntoa, piirteiden harmoniaa. Kasvot ovat sielun peili, jos silmätkin.

Missä ja koska

Paklaamo löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 29 A 7 krs.
33100 Tampere
Puh: (03) 211 0121
Email: info@paklaamo.fi

Paklausta ja puuterointia: ma-pe 12-18, muina aikoina sopimuksen mukaan – harvoin ollaan oltu pois iltaisin tai lauantaisin!

YhteystyökumppanitPaklaamo tukee:

Paklaamon Facebook

Lauantai 21.4. vapautui aamupäivään hoitoaikaa - seuraava la 12.5. ..... ja su 13.5. onkin sit äitienpäivä 😁 - Muista siis äitiä lahjakortilla! ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Hei! Siä on yks aika lauantaille! klo 13 - kuka tulee? ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Jottei ole olo kuin pandalla kesän kynnyksellä niin suosittelen korkkaan jo nyt! ... Katso lisääVähemmän

Suojaa ihosi kevätviimalta ja auringolta! Nimuelta löytyy laaja valikoima aurinkosuojia sekä kasvoille että vartalolle. Sun-C SPF 40 High protection - Aurinkosuoja kasvoille: Miellyttävän tu...

Näytä Facebookissa
·Jaa

Hyvää kuluvaa pääsiäistä - iha vaa huutelen; ens vkonloppu täynnä, su 15.4. vielä tilaa.. 😏 ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Ta daa! Se olis pääsiäistä, munien mettästystä - muutamalle vielä tilaa la 31.3. klo 13 nurkilla?! Pääsiäismunia tarjolla -
varaa rip rap aikasi ..
... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa