Paklaamossa palvelevat Paklaajat:

 

Paklaamo Marika Luoto

Marika Luoto

Olen erikoistunut ihonpuhdistuksiin sekä iho-ongelmien hoitoon, joiden parissa olen pyörinyt jo kohta 25 vuotta. Sarja, jolla työskentelen  on kosmeseutikaalinen sarja. Tuotteet on suunniteltu ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon hoitoon ja se toimii loistavasti ongelmaihon hoidossa – niin nuoren kuin aikuisiän aknen hoidossa. Meidät ammattilaiset on koulutettu valitsemaan sopiva hoitokokonaisuus juuri Sinun ongelmaasi liittyen. Sarjan teho perustuu hedelmähappoihin sekä pH-arvoon, joiden avulla tuotteet todella imeytyvät sekä hoitavat ihoa myös syvemmältä. Unisex -sarja – niin miehille kuin naisille! Hoitofilosofia pohjautuu ihon uudistamiseen, kuntouttamiseen sekä antioksidantti- ja aurinkosuojaukseen. Teen yhteistyötä ihotautilääkäreiden kanssa, sillä paras hoito toteutuu hyvällä yhteistyöllä!

Sitten se toinen minäni; eli yrittäjä. Olen valmistunut yrittäjyyden tradenomiksi 2011 ja teen tällä hetkellä maisteritutkintoa Jyväskylän yliopistossa yrittäjyydestä, perinteisesti gradua vaille valmis. Tulevaisuudessa siintää yrittäjyysvalmentajana toimiminen!

Toimin kouluttajana kauneudenhoitoalalla sekä luennoitsijana yrittäjyyden teemoittamalla tiellä –  ota yhteyttä 0405659265 ja pistetään toimeksi!

 

Viimeisin sertifiointi! RMP -motivaatiovalmentaja:

REISS MOTIVAATIOPROFIILI (RMP)

Kuin sormenjälki, jokaisella ihmisellä on yksilöllinen motivaatioprofiili. Se kertoo, miten priorisoit 16 elämän perustarvetta eli motiivia. Reiss Motivaatioprofiili (RMP) antaa konkreettisen kuvan sinun tarpeista, motiiveista ja arvoista. Kun tunnet omat perusmotiivisi, sinun on mahdollista parantaa arvopohjaista onnellisuuttaan sekä suorituskykyäsi elämän eri osa-alueilla. RMP-motivaatioprofiili on myös oiva itseymmärryksen työväline!

  • 15-30 minuutin sähköinen kysely
  • yksilölliset tulokset 16 elämän perustarpeesta
  • havainnollinen graafi ja raportti
  • palautekeskustelu sertifioidun valmentajan kanssa

Lue lisää RMPNordicin sivuilta !

Tuu töihin Paklaamolle!

Paklaamo avaa uudet tilat Lapintielle heinäkuussa ja etsin nyt tekijöitä liikkeeseen. Pulju on siis sama vanha, mutta sijainti uusi! Homma toimii vuokratuoli tai sopimusyrittäjä -periaatteella, joten oothan yrittäjähenkinen, kehittämiskykyinen ja rohkea. Toimin itse taustalla tukena ”senior advisorina” auttaen sua kasvattaan liiketoimintaa.

Paklaamossa tärkeintä on vuoren varma kosmetologin perustyö ja näiden taitojen tulee siksi olla valituilla huipussaan. Hallitset kasvo-, käsi- ja jalkahoidot ja olet niissä taitava. Sinulla on kenties jokin oma erikoisalasi, jolla höystät osaamistasi asiakkaan eduksi.

Asiakaspalvelutaidot ovat työssäsi ehdoton numero yksi. Osaat olemuksellasi toivottaa asiakkaan tervetulleeksi ja luoda rennon fiiliksen, tuli asiakas sitten hoitoon tai ostoksille.

Yhteydenotot ja hakemukset voi osoitella osoitteeseen marika.luoto@paklaamo.fi.

Rohkeesti vaan hakemusta kehiin!

Missä ja koska

Paklaamo löytyy 1.7.2018 alkaen osoitteesta Lapintie 28, Tampere (Armonkallio)
33100 Tampere

(Ilmaista parkkitilaa on joka nurkalla, bussilla pääset perille ja pien luikaus Keskustorilta)

Kesäkuu ollaan suljettu

Puh: (03) 211 0121
Email: info@paklaamo.fi

Paklausta ja puuterointia: ma-pe 12-18, muina aikoina sopimuksen mukaan – harvoin ollaan oltu pois iltaisin tai lauantaisin!

Yhteystyökumppanit

Paklaamo tukee:

Paklaamon Facebook

1 päivä sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Ny on sit lomat lusittu ja sit vaa takaisin sorvin ääreen! 🤪 Kesäedut Lotalle vielä voimassa elokuun loppuun, hyödynnä tarjoukset!
Tarjolla löytyy: Nassulle kirkastusta - pikahapotus C-vitamiini lisällä 75€ (norm.85€)
Jarrupalojen vaihto 58€ (norm.75€) - perinteisemmin klassinen jalkahoito ...
Kestotaivutus sekä ripsienvärjäys yht. 75€ (norm.85€)
Hoitojen yhteydessä ripsien ja kulmien värjäys +20€ (norm. 25€)
Heitä tekstarilla 032110121 tai sit nettiajanvaraus pelittää www.varaaheti.fi/paklaamo 🌾
Vielä riittää aurinkoa!
-Lotta Paklaamo
... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

1 päivä sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Paa varaten aikas! #vieläkesääjäljellä #paklaamo #armonkallio #tampere #ihonhoito ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 päivää sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Jonain päivänä seinällä.. #paklaamo #tampere #armonkallio #kauneushoitola #ihonhoito ... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

3 päivää sitten

Kauneushoitola Paklaamo

Tadaa! Tälle viikolle Marikalle tilaa huomenna ke 15.8. klo 12.30/ Lotalle to 16.8. klo 14 ja opiskelija Empulle löytyy molemmilta päiviltä tilaa! Emppu tarvis reenikavereita 🤣- hoidot eri edullisia! Paa varaten nettiajanvaraus www.varaaheti.fi/paklaamo/fi tai txt 0405659265
#paklaamo #armonkallio #tampere #ihonhoito #oppilashoito
... Katso lisääVähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa